Rólunk

Higiénia Autókozmetika Campona

Kézi autómosónk Budatétény frekventált helyén, a Nagytétényi út 37-48. szám alatt elhelyezkedő Campona bevásárlóközpont, Tesco mélygarázsában található.

Környezettudatos vízfelhasználás

Autómosónkban hagyományos vízsugár helyett vízgőzt használunk az utók tisztítására, mely jelentősen megcsökkenti a víz felhasználását. Egy hagyományos kézi autómosóban egy autó megtisztítása általánosan 80 l vizet vesz igénybe. A gépi mosás még ennél is többet, 220 l vizet használnak egy autóhoz. Az általunk használt vízgőzös autómosás az autó méretétől és állapotától függően mindössze 3-5 l víz elég.

A víz 8 bar nyomásony, 102°C-on érkezik. A magas hőmérséklet miatt a legtöbb szennyeződést azonnal eltávolítja kíméletes, karcmentes módon. A vízgőzzel való tisztítás után azonnal következik a speciális textíliából készült törlőkendővel való áttörlés, ami a maradék szennyeződést is eltünteti. A magas hőmérséklet miatt a vízgőz szinte azonnal elpárolog, így a tisztított felület nem marad vizes, a gyors száradásnak köszönhetően nem maradnak száradási csíkok, és az apróbb résekben nem reked meg a víz, ami télen megfagyhatna, és kárt tehetne az autóban. Az apró, más technikával nehezen, vagy egyáltalán nem elérhető résekbe is könnyen behatol a vízgőz sugár, ezzel maximális tisztítást biztosítva.

Cégünk egyik legfontosabb alapelve, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Véleményünk szerint ennek kulcsa a minőség, melyre minden körülmények között a legnagyobb figyelmet fordítjuk. Autómosónk prémium környezetben, kiváló minőségű vegyszerekkel és több éves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozik.

Autómosónk a hagyományos mosók átlag 75 literes fogyasztásához képest, autónként csupán 6 liter vizet fogyaszt.